Regulament

Nu aveti voie sa schimbati numele jucatori cu Mega-User sau MB-User

-fișierul motd.txt din serverul de counter-strike situat în directorul cstrike trebuie să fie gol sau șters. Din acest motiv mulți jucători care folosesc client non-steam primesc erori în momentul în care intră pe server.

- sugerăm să reduceți cantitatea de resurse care se descarcă de pe server cât mai mult posibil. Din cauza acestora foarte mulți jucători dau cancel, nu așteptă să se descarce resursele, iar în cazul în care aveți resurse , verificați să fie și în download url-ul pus și verificați cât timp se stă la download folosind o versiune de counter-strike 1.6 nou instalată fără resurse deja descărcate în ea.

- sugerăm să folosiți plugin-ul pingfaker de ascundere a ping-ului pentru că foarte mulți jucători vor rămâne mult mai mult timp în joc, în același timp trebuie să introduceți următoarele cvar-uri în amxx.cfg sau server.cfg :

- pingfake_enable 1

- pingfake_ping 18

- pingfake_flux 13

- în cazul în care folosiți high ping kicker, sugerăm să îl puneți să dea kick celor cu lag peste 400, nu sub 400.

- în cazul în care nu prea vi se conectează jucători pe server după ce l-ați boostat, adăugați următoarele cvar-uri în server.cfg :

- max_queries_sec_global 0

- max_queries_sec 0

- sv_enableoldqueries 1

- mp_autokick 0

Este permisa boostarea unui server de mai multe ori?

Da! Daca vrei sa boostezi de mai multe ori contacteaza-ne in sectiunea de contact

Este permisa boostarea unui server redirect?

Deoarece oamenii incearca sa boosteze servere redirect pentru re-vanzarea jucatorilor, boostarea serverelor redirect este INTERZISA pentru a evita eventualele fraude.

Va sfatuim sa nu incercati sa boostati servere redirect deoarece IP-urile redirect care se vor boosta vor lua ban iar banii nu vor fi restituiti.

- Jocul counter-strike 1.6 a fost distrus în urma update-urilor din ultimii ani și au apărut cât mai multe bug-uri, de aceea vă sugerăm să îl țineți cât mai simplu fără plugin-uri și resurse inutile pe el.